Za najbolji karneval ne trebate otići u Rio!

Karneval je jedan od najpopularnijih dana u dječjem svijetu, a Baby Center je pravo mjesto za razveseliti ih kada kostimi su sniženi i do 30%!

Zagreb – 4. veljače, 2021. –  Uvijek pada utorkom. U Hrvatskoj se uz riječ karneval ravnopravno spominju mesopust, poklade, maškare ili fašnik, a obično su vezani uz određene regije, mjesta, njihove običaje, a nerijetko se u prerušavanju moraju poštivati pravila i ritual, njihov početak i kraj. U Hrvatskoj su mnogobrojni narodni običaji usredotočeni na spaljivanje Princa karnevala, lutke od slame i krpa koja smrću plaća za sve ljudske grijehe i zlo koje se dogodilo u protekloj godini.

Najpoznatiji svjetski karnevali održavaju se u Brazilu, čiji su karnevali poznati kao posebno živopisni i razuzdani, a onaj u Rio de Janeiro se smatra najvećim na svijetu.

Kakav će biti vaš karneval? Ups, vaše maškare? Fašnik?

Teško da ćemo ove godine skoknuti do Ria ili Venecije, ali to ne znači da se naši klinci neće ludo zabaviti, a i mi s njima. Baby Centar i ove godine ima bogatu ponudu karnevalskih kostima i u kojima vaše dijete može biti i vatrogasac, dimnjačar, možda medo, Pipi duga čarapa, Crvenkapica, slonić ili klaun! I ono najvažnije, svi kostimi su sniženi i do 30%!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Baby Center Hrvatska (@babycenter_hrvatska)

Posebno ćemo istaknuti baby kostime za prvi veseli karneval – zečići, preslatki pilići, jednorozi ili toliko omiljeni dinosauri… Onoj starijoj djeci dopustite da sami odaberu masku koju najviše žele i koja ih veseli, jer time potičete njihovu maštu. Za njih je veliki doživljaj kada na dan ili dva stave maske i pretvore se u svoje omiljene junake iz filma, crtića ili životinjskog svijeta!

Za pravu masku, mamina šminka neće biti dovoljno dobra. Za one nešto kreativnije, tu su boje za lice primjerene njihovoj dobi, odnosno nježnoj dječjoj koži, kao i pregršt zanimljivih dodataka i perika. Dodaci za karneval vrlo su zahvalni jer će se dijete igrati s njima i tijekom cijele godine, a ne samo za vrijeme karnevala.

Karneval je razdoblje u kojem je u izokrenutom redu stvari moguće ono što nije moguće u svakodnevnom životu, pod krinkom – svatko može postati na jedan dan netko drugi. Neka i vaša djeca odigraju koju zanimljivu ulogu!

Bogatu ponudu i akcije možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Oglas

Komentiraj

komentari