Za sve roditelje koji nose bebe organiziran besplatan posjet Muzeju iluzija u Zagrebu!

Za sve ljubitelje nošenja Ergobaby i Baby Tula Hrvatska imaju super vijest!

Proslavite Europski tjedan nošenja i to na najbolji mogući način –besplatnim posjeto. m Muzeju iluzija u Zagrebu.

 

View this post on Instagram

 

Dragi roditelji, u petak 10.svibnja dodjite s bilo kojom nosiljkom od 9 do 22 sati u Muzej iluzija! Ulaz je besplatan!

A post shared by Sretna Mama (@sretnamama9) on


Zagreb, 8. svibnja 2019. – Nošenje beba, to jest babywearing, podrazumijeva prirodnu klokansku njegu. Ako se djeca pravilno nose, onda su smirenija, manje plaču, imaju manje problema s probavom, nemaju toliko grčeve kao što bi inače imali. Nošenje omogućava slobodne ruke, dodatnu mobilnost, lakše korištenje javnog prijevoza, ali i pružanje ruke sarijem djetetu. Obitelj može nastaviti sa svojim životnim stilom i kad dobije bebu te bebu uključiti u svoje omiljene aktivnosti ali i raditi stvari koje inače ne bi mogla: posjetiti muzej pun stepenica, zabavljati se po sobama muzeja, a da je beba pritom sigurno smještena uz roditelje i dijeli njihovo veselje. Za to su idealne nosiljke u kojima je lako promijeniti položaj i istraživati svijet zajedno s bebom, a zatim je okrenuti prema sebi za dojenje ili spavanje.
Kako bi promovirali pravilno nošenje djece Ergobaby i Baby Tula Hrvatska osmislili su zanimljiv javni događaj kojim će ujedno obilježiti Europski tjedan nošenja, čiji je ovogodišnji krovni slogan #radostnošenja.

Za sve one obitelji koje u petak 10. svibnja dođu s bilo kojom dječjom nosiljkom od 9 do 22 sati u Muzej iluzija u Zagrebu (Ilica 72), osiguran je besplatan ulaz.
Osim zanimljivih muzejskih izložaka od kojih će vam se ‘zavrtiti u glavi’, za dobru atmosferu će se pobrinuti i pravi iluzionist!

Podsjetimo, pravilno nošenje djeteta podrazumijeva, između ostalog, da nosiljka ili marama ne smije ispravljati djetetovu kralježnicu nego ju podržati u njenom prirodnom položaju, djetetu ne smiju visjeti noge i glava mu mora biti pridržana. Nosiljke moraju biti testirane, od dobrih materijala, s testiranim kopčama koje mogu podnijeti teret djeteta.

Oglas

Komentiraj

komentari