Budi kul u Zagrebu:)

U srcu grada uživanje u glazbi na travi Tomislavova trga na prvom open air festivalu orkestara Zagreb Classic, a već od sutra 7.7. glazbeno osvježenje uz jezero i birani koncerti u jedinstvenom ambijentu Ljetne pozornice Bundek!

Na početku, u četvrtak 7.7. jedna i jedinstvena Tamara Obrovac i njezin Transhistria Ensemble s novim albumom Canto Amoroso, u petak 8.7. Večer fada i Kvartet Mascara, a u subotu 9.7. Cubismo za vruće kubanske ritmove i puno dobre zabave. A potom: spektakl udaraljki u projektu The Watchers of the Sky uvijek atraktivnih Sudar Percussion feat. Ink Experiment Duo s izborom glazbe kultnih bandova i glazbenika iz 1960.- ih, ’70.-ih i ’80.-ih (10.7.), potom kolaž najpoznatijih domaćih i stranih hitova u mjuziklu Cesta Škole pjevanja Husar & Tomčić (11.7.) te naposljetku Jazz ansambl HRT-a pod vodstvom Andreasa Marinella uz gitarista Matu Matišića u počast kultnom jazz gitaristu i skladatelju Djangu Reinhardtu (12.7.).

I velika glazbena fešta za kraj – u srijedu 13.7.: naši “omiljeni Meksikanci” Mariachi Los Caballeros i vatreni finale koncertnih večeri na jezeru Bundek! Doista je kul ovoga ljeta biti u Zagrebu i pratiti bogate programe Zagrebačkoga kulturnog ljeta – ZgKUL, a već tradicionalna Ljetna pozornica Bundek kroz sedam dana nudi sedam koncertnih večeri koje jednostavno ne smijete propustiti.

I stoga: Osvježite ljeto koncertima na jezeru – Vidimo se na Bundeku!

Svi koncerti počinju u 21:00 sati, a ulaz na sve programe je slobodan.

LJETNA POZORNICA BUNDEK – RASPORED PROGRAMA

ČETVRTAK 7.7.

TAMARA OBROVAC TRANSHISTRIA ENSEMBLE

Promocija novog albuma Canto Amoroso

PETAK 8.7.

KVARTET MASKARA

Večer fada

SUBOTA 9.7.

CUBISMO

NEDJELJA 10.7.

SUDAR PERCUSSION feat. INK EXPERIMENT DUO

The Watchers of the Sky – glazba kultnih bandova i glazbenika iz 1960-ih, ’70.-ih i ’80.-ih

PONEDJELJAK 11.7.

ŠKOLA PJEVANJA HUSAR & TOMČIĆ

Mjuzikl CESTA

UTORAK 12.7.

JAZZ ANSAMBL HRT-a

ANDREAS MARINELLO dirigent / MATE MATIŠIĆ gitara

Hommage a Django Reinhardt

SRIJEDA 13.7.

MARIACHI LOS CABALLEROS

Oglas

Komentiraj

komentari

PODIJELI
Prijašnja objavaLjeto u Lesnini
Slijedeća objavaRudarske greblice