Kånken Essentials: nova kolekcija obitelji Kånken

Srpanj 2018. Četrdeset godina nakon što je ovaj skromni ruksak prvi put ukrasio leđa švedskih školaraca, stiže kolekcija modnih dodataka koja je ikoni među ruksacima dala novi oblik i funkcije što će razveseliti ljubitelje Kånkena svih uzrasta i stilova života, ali sasvim sigurno privući i mnoge nove članove Kånken pokreta.

Bilo je to 1978. godine kada je Fjällräven odlučio ponuditi pravokutni ruksak s dvije naramenice kao alternativu tada popularnim školskim torbama koje su se nosile preko ramena. U svojim počecima Kånken (švedska riječ za  nositi) je bio dostupan u svega nekoliko boja i glavni cilj mu je bio spriječiti probleme s leđima koji su se pojavljivali u ranoj dobi. Za razliku od skromnih početaka, danas Kånken dolazi u 54 boje, šest veličina i tri inačice materijala.

Kånken je vaš prijatelj na prvi dan škole, na mirnim obiteljskim izletima i ludim festivalima. S vama je u gradskoj vrevi i miru šetnje šumom.  Upravo da bi se te različite priče još više obogatile, Kånkenu je promijenjen oblik i udahnut novi život, pa je tako nastala linija Kånken Essentials.

Kånken Essentials

Fjällrävenova nova linija Kånken Essentials odaje počast individualnosti i kreativnosti svakog ljubitelja Kånken ruksaka. Ova kolekcija modnih dodataka prepoznatljive Kånken estetike broji deset proizvoda od kojih svaki savršeno pristaje u Kånken, a i krasi ga prepoznatljivi logo s crvenom lisicom. Tu su Mini Cooler , rashladna torba koja će vašu hranu i piće održavati hladnima, Toiletry Bag kao savršena torbica za kozmetičke potrepštine, Photo Insert za zaljubljenike u fotografiju, Travel Wallet novčanik za svjetske putnike, Pen Case pernica za pisaći pribor školaraca i onih koji se tako osjećaju. Ako želite novu futrolu za neki od vaših omiljenih gadgeta tu su Kånken Tablet i Laptop Case, a svi koji žele praktičan novčanik za kartice i mobitel tu je Kånken Card Wallet. Svi članovi Kånken Essentials obitelji izrađeni su od izdržljivog i vodootpornog G-1000 Heavy Duty Eco materijala, koji će sve vaše dragocjenosti držati sigurnima i suhima, a dostupni su u gotovo svim Kånken bojama.

Fjällräven proizvode na hrvatskom tržištu može pronaći u Iglu Športu s prodajnim mjestima u Zagrebu (Petrinjska 85 i Zagrebačka cesta 194), Splitu, Puli, Rijeci i Starigradu Paklenica te na web-stranici www.fjallraven.com

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari