DJEČJI IMUNITET TREBA POMOĆ, a u ljekarnama Perak traje FANTASTIČNI popust do 50%

Nosić koji curi. Šmrcanje. Stalne prehlade. Ponavljajuće viroze. Za većinu roditelja ovakve su situacije i previše poznate. Što možete učiniti kako biste zaštitili svoje dijete od beskrajnog niza klica i virusa kojima je izloženo svaki dan?
Ljekarne Perak nude SAVRŠENO rješenje upravo za IMUNITET vaših mališana, koji može biti itekako jači i bolji uz malu pomoć sa strane!
TJEDAN YASENKA PROIZVODA JE U TIJEKU, stoga, danas iz ponude izdvajamo DJEČJI PROGRAM koji je, kao i ostatak asortimana na FANTASTIČNOM popustu od 15, pa sve do 50%.
Dječji imunitet je najosjetljiviji u jesen. Tada mu je podrška NEOPHODNA, a imuno BETA GLUKAN ima baš sve potrebno kako bi vaše dijete bilo sigurno i zdravo!
Yasenka Tekući Beta Glukan za djecu [1+1 GRATIS] + 3 Lolly lizalice
Tekući dodatak prehrani sadrži visokopročišćeni (min. 80%) beta-(1,3/1,6)-D glukan izoliran iz stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae, vitamin C, cink i vitamine B kompleksa.
Vitamin C, cink, vitamini B6 i B12 i folna kiselina doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.
Vitamin C, B2, B12, B6, B1, pantotenska kiselina, niacin i biotin doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije.
Vitamin C, B12, B6, B1, niacin i biotin doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava i normalnoj psihološkoj funkciji, a cink doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji.
MULTIVITAMIN za djecu + INULIN
Yasenka Multivitamin + Inulin [2+1 GRATIS]
TEKUĆI DODATAK S 12 VITAMINA, CINKOM, SELENOM I INULINOM!
Multivitamin + inulin donosi formulaciju koja doprinosi jačanju imuniteta, povećava energiju, regulira probavu te omogućuje pravilan rast i razvoj svakog djeteta.
Lenisal oral junior; SNAGA ZELENOG PROPOLISA!
Sadrži bezalkoholnu otopinu zelenog propolisa standardiziranog na fenolne kiseline (10 mg/ml), suhi ekstrakt matičnjaka, hijaluronsku kiselinu i vitamin B3 (niacin) koji doprinosi održavanju normalnih sluznica. Ne sadrži alkohol, ugodnog je okusa.
Pogodnosti iskoristite i u našim poslovnicama u Kutjevu, Cerniku i Zdencima!
Plaćanje je moguće pouzećem, kartično plaćanje, putem virmana ili osobno preuzimanje u ljekarnama perak.
Besplatna dostava vrijedi za sve narudžbe veće od 299,99 kn.

 

Oglas

Komentiraj

komentari