dm donirao bolnicu Goljak

dm je prvu zaradu u Medulićevoj ulici namjenio malim pacijentima Specijalne bolnice Goljak

U srijedu, 7. rujna dm je predao donaciju u iznosu od 21.982 kuna Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama. U prikupljanju sredstava sudjelovali su građani svojom kupovinom u novootvorenoj prodavaonici dm-a u Medulićevoj ulici u Zagrebu tijekom sat vremena koliko je na blagajni dm-a radio gradonačelnik Bandić. Potom je dm utrostručio taj iznos.

“Donirani iznos iskoristit ćemo kako bismo poboljšali kvalitetu života našim malim štićenicima. Konkretno, radi se o nabavi specijaliziranog prilagođenog pribora za jelo kako bi se djeca s motoričkim oštećenjima mogla što samostalnije hraniti”, izjavila je ravnateljica Bolnice, gđa Katarina Bošnjak-Nađ.

“Misija dm-a tijekom dvadeset godina poslovanja u Hrvatskoj uvijek je bila prepoznati potrebe sugrađana. Za nas u dm-u to znači da uz ulaganje u razvoj poslovanja, ulažemo u razvoj i boljitak zajednice čiji smo dio. Otvorenje jedinstvene prodavaonice dm-a u Medulićevoj ulici zato smo odlučili obilježiti prikupljanjem sredstava za Specijalnu bolnicu Goljak. Iskreno se nadamo kako će ova donacija pomoći stručnjacima bolnice u još kvalitetnijoj brizi o malim pacijentima, izjavila je Andreja Ancić, područna menadžerica dm-a.

U specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama poznatijoj pod nazivom bolnica Goljak stručnjaci provode dijagnostiku, rehabilitaciju i liječenje dojenčadi, predškolske i školske djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama iz cijele Hrvatske. Osim zdravstvene djelatnosti, bolnica obavlja i poslove socijalne skrbi za djecu s teškoćama u razvoju izvan vlastite obitelji.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar