Dosta! mobbinga na radnom mjestu!

UPSET teatar održava javni nastup ” Dosta!” koji obrađuje temu mobbinga na radnom mjestu, a održati će se u Velikoj dvorani tvornice Jedinstvo u nedjelju, 11. rujna 2016. u 20h.

Nastupiti će amateri/sudionici dramsko-akcijske radionice koji od 4. rujna 2016. istražuju što je mobbing te koje akcije pojedinac ili društvo mogu poduzeti kako bi nadišle ovaj društveni problem, a to će prikazati i tijekom nastupa.

Nakon nastupa održat će se diskusija s izvođačima, te mali domjenak.

Ulaz je besplatan za sve zainteresirane!

A ukoliko još niste, možete sudjelovati i u istraživanju ispunjavanjem kratke anonimne ankete na temu mobbinga klikom na poveznicu: ANKETA O MOBBINGU NA RADNOM MJESTU

Za više informacija o projektu posjetite http://upset.hr/hr/dosta/ ili službenu stranicu Facebooka: www.facebook.com/upset.theatre 

Osnovne informacije o mobbingu (definiciju i pravnu zaštitu u Hrvatskoj; sa stranice Pravne Klinike Pravnog fakulteta u Zagrebu) pročitajte na poveznici: http://klinika.pravo.unizg.hr/content/sto-je-mobbing).

Svi zainteresirani za javni nastup “DOSTA!” 2016  neka rezerviraju svoje vrijeme 11.9.2016. u 20h u Velikoj dvorani tvornice Jedinstvo na adresi: Trnjanski nasip bb (zgrada u kojoj se nalazi i klub “Močvara”).

Ana Mišić

 

Oglas

Komentiraj

komentari