Globalnom kampanjom #BOOBwatch Avon poziva na redovan pregled dojki

Avon u Hrvatskoj donira 20.000kn za Avon sobe u Centru za psihološku pomoć oboljelima i njihovim obiteljima “SVE za NJU!”

 Zagreb, 07. 10. 2020. – Avon i ove godine poziva na redovno čekiranje grudi #BOOBwatch globalnom kampanjom kojom želi potaknuti na uvijek najvažniju podršku borbi protiv ove bolesti: redovan samopregled! Grudi trebate redovno ispipavati i pregledavati #čekiraj kako bi na vrijeme uspjele primijetiti promjenu, uz obavezan odlazak doktoru.

Avon je pripremio i pregled znakova koji će pomoći pri prepoznavanju promjena. Za sve digitalno osvještene tu je i jednostavna mobilna stranica s aplikacijom www.cekiraj.hr koja na interaktivan način omogućava da odmah isprobate i zapamtite 3 najbolja načina kako ispipati i pregledati grudi. Rak dojke najčešća je maligna bolest u žena, a ranim otkrivanjem može se izlječiti u čak 91% slučajeva!

Ove godine Avon donira 20.000kn Udruzi “SVE za NJU!” za redovan rad Avon soba u Centru za psihološku pomoć udruge u Zagrebu. U Centru se nalaze 2 Avon sobe uvijek spremne pružiti smještaj ženama iz udaljenih mjesta za vrijeme liječenja u Zagrebu. Svi programi Centra su za korisnice su beKupnjom proizvoda s roza vrpcom u Avon katalogu postajete dio humanitarne Avon obitelji i donirate direktno lokalnoj zajednici.

 Nastavljajući dugogodišnji poziv svim ženama #budizdrava, kako bi ih podsjetili koliko je važno vlastito zdravlje i svijest o prevenciji raka dojke, kampanja #BOOBwatch na moderan, jednostavan način podsjeća žene na važnost redovitih samopregleda: poziva naučiti osnovne koraka samopregleda dojke i raspoznavanje znakova moguće bolesti. Ne čekaj. #čekiraj

Ako želite kontaktirati Avon nazovite 01/6650 010 ili posjetite www.avon.hr
Facebook stranica Avona Hrvatska: www.facebook.com/Avon
INSTAGRAM stranica Avona: @avonhrvatska
You tube stranica Avona: http://www.youtube.com/user/AvonHrvatska

Oglas

Komentiraj

komentari