Godinu završite savršenim poklonom koji će se svakome svidjeti!

Uoči najljepšeg i najsvečanijeg događaja koji zaokružuje ovu godinu, kada sve oko sebe poprimi čarobno značenje, kada sve negativne događaje prošle godine ostavljamo iza sebe i okrećemo novu stranicu, brinemo se i oko novogodišnjih poklona za naše najmilije. Ne brinite, tu smo i pomoći ćemo vam u posljednjoj najbitnijoj ovogodišnjoj odluci.

Sve muke riješite jednim poklonom – poklon karticom SuperCard. Poklonite karticu svih želja!

Sigurno vam odmah padaju na pamet osobe kojima biste mogli pokloniti tako originalan poklon. SuperCard poklon kartice zaista su najbolji poklon i to za sve generacije – tate, mame, braću, sestre, prijatelje, partnere, suradnike i sve druge kojima želite pokloniti nešto drugačije. Kada kupite SuperCard poklon karticu ne trebate brinuti hoće li se osobi svidjeti poklon jer SuperCard ima beskrajne mogućnosti izbora.

Neograničeni izbor

Sa SuperCard poklon karticom možete kupiti gotovo sve! Dodatan plus je taj što na taj način zaboravljate na stres povezan s pronalaskom savršenog poklona u ovo blagdansko vrijeme. Sigurno imate pametnijeg posla nego stajati u beskrajnim redovima – prvo da uđete u dućan, a onda i da platite odabrano. Uzimajući u obzir činjenicu da osoba u prosjeku potroši čak 14 sati na kupovanje poklona, vrijeme je da počnemo razmišljati na malo drugačiji način. Ponekad se taj način pretvori u ideju: „Poklonit ću joj predivne golubice prijateljstva baš kao u filmu ‘Sam u kući’ i bit ću prava prijateljica!“ (baš kao i jako puno drugih prijatelja, čiji prijateljski suveniri godinama sakupljaju prašinu). Prekinite taj trend i uplovite u novu godinu sa stilom. Zapamtite: Najljepši novogodišnji pokloni ostaju trajne uspomene.

Poklonite vašim najdražima zaista poseban poklon i namijenjen samo njima. Omogućite im odabir u više od 500 trgovina i 50 internet trgovina, poput trgovima: DM, Intersport, Tom Tailor, Froddo, Watch Centar te internet trgovina: Crystal Vision-Swarovski, Elysees, Blooming, Da Ljepoti, Mephisto, Kocostar… Bilo radilo se o strastvenim ljubiteljima luksuza, prestiža, nakita, satova uz visoku kvalitetu – ekskluzivan Just Cavalli novogodišnji sat bit će pravi odabir.

Mogu li ljubitelji čokolade ikada doći na svoje? Uz ponudu Vrsna chocolates i to mogu! Svi ljubitelji slatkog sigurno će se oduševiti novogodišnjim delicijama – fantastičnim spojevima lješnjaka, mandarine, maline, pistacija i čokolada svih okusa i oblika. Pravi mali raj za svačije nepce!

Za sve željne opuštanja, spa rituala i kozmetike, rješenje mogu pronaći i u aromaterapijskim, mirisnim i luksuznim kozmetičkim setovima u Daljepoti. Omogućite im malu privatnu oazu opuštanja i započnite novu godinu samo najboljim za sebe i svoje najmilije!

Čestitka kao personaliziran dodatak

Ne sumnjamo da ste prepoznali pravo rješenje u našim prijedlozima, a isto tako će se osoba kojoj darujete karitcu sigurno prepoznati barem u jednoj od mogućnosti koje ona nudi. Ove godine dajte voljenima slobodu izbora koji će ih čekati u pristigloj pošti zajedno s prijateljskom božićnom čestitkom.

Kada kupujete SuperCard poklon karticu ne trebate brinuti hoće li se osobi svidjeti poklon jer SuperCard sadrži sve ono idealno – beskrajnu mogućnost izbora. Ne brinite pitajući se hoćete li odabrati pravu poklon karticu. Umjesto toga, razmislite o vrijednosti darivanja, odaberite SuperCard poklon karticu na https://supercard.com.hr/ ili u trgovinama i potrošite samo nekoliko minuta za čestitku koju vam poklanjamo potpuno besplatno.

Oglas

Komentiraj

komentari