KNJIŽARA HOĆU KNJIGU NA ŠPANCIRFESTU

Odmorite se od vrućine i bogatstva manifestacija ovogodišnjeg Špancirfesta na Hoću knjigu ljetnoj terasi. Prekrasna zelena trava golicat će vaša stopala dok ćete biti udobno smješteni u platnenu ležaljku i u hladovini suncobrana čituckati najnovije naslove s Hoću knjigu police.

Zauzmite najbolju stratešku poziciju u hladu i uživajte u čitanju, ali i bogatim radionicama koje vam je pripremila knjižara Hoću knjigu:

Ministarstvo magije, 18.08.18, 11h         

Svaki pravi čarobnjak zna da je za bacanje čarolija i čini potreban i pravi čarobni štapić. Iako je općepoznato da štapić bira čarobnjaka, na ovoj će radionici mali čarobnjaci ipak moći odabrati i izraditi svoje čarobne štapiće. Kako oblikovati drvo i na koji način ukrasiti štapić mališane će podučiti predstavnici Ministarstva Magije, udruge ljubitelja Harryja Pottera koji po prvi put dolaze u Varaždin, na radionici Izrade čarobnih štapića. Radionica započinje 18.8. u 11 sati, a besplatna je za sve polaznike koji se prijave u našoj varaždinskoj knjižari. Kapaciteti su ograničeni pa svoju sovu s prijavom pošaljite čim prije!                                                                                                              

UHU radionica izrade rasporeda sati, 19.08.18, 10h         

Napravi najcool raspored sati uz pomoć naših voditeljica, UHU ljepila i hit animiranog filma Hotel Transilvanija 3! Neka ti školske obaveze budu lakše uz veseli raspored.

Turnir u Monopolyju, 19.08.18, 11h        

Pozdravite izlazak hrvatskog izdanja megapopularne društvene igre Monopoly i pohitajte u varaždinsku Hoću knjigu knjižaru kako biste se prijavili na prvi Monopoly turnir! Pripremite svoju dobitnu strategiju igranja i dobro „zagrijte“ kockice jer najbolji osvajaju svoj primjerak igre i Hoću knjigu poklon bon! Sudjelovanje je besplatno, stoga ne dvojite ni časa nego se prijavite iz ovih stopa!

Lov na čarobne knjige, 22.08.18, 13h      

Domaća inačica Lova na knjige koji je osmislila Emma Watson, a kod nas organizirala knjiška blogerica Alis Marić, konačno dolazi u Varaždin. Pratite Hoću knjigu i Čitaj knjigu na Facebooku, dobro pogledajte fotografije Lova i požurite na mjesta gdje smo sakrili knjige. Čeka vas i poklon iznenađenja. Ulovite nas!

Radionica kreativnog pisanja za djecu Tatjane Barat, 25.08.18, 11h          

Besplatna radionica pisanja za djecu daje mališanima izvrsnu podlogu za razvoj čitalačkih i spisateljskih vještina! U svakome djetetu kriju se talenti, a ako mislite da bi pisanje moglo biti jedan od talenata vašeg djeteta, pomognite mu da svojim pisanim izražavanjem otkrije što sve krije u sebi i razvije svoj puni potencijal. Broj mjesta na radionici je ograničen, a prijave primamo na blagajni varaždinske knjižare Hoću knjigu!

Radionica ukrašavanja platnenih vrećica, 26.08.18, 11h 

I vrapci na grani znaju da su plastične vrećice odavno out! Zato nam se pridružite u ukrašavanju platnenih vrećica uz Pilotove Pintor olovke. Sudjelovanje u radionici je besplatno, a polaznici će svoje ukrašene vrećice moći ponijeti kući.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar