Maja Šuput objavila prvu obiteljsku fotografiju i objasnila značenje imena malog Blooma!

Nakon što je javnost pomno pratila njezinu trudnoću i porod, napokon smo nedavno dočekali i prvu fotografiju i ime prinove. Bloom Tatarinov je preslatki mali dječak koji je osvojio srca javnosti, a Maja nas redovito raznježuje njegovim fotografijama. Tako je danas objavila i prvu zajedničku fotografiju ponosnih roditelja i bebe Bloom.

Svi znamo da nam to kako provedemo jutro utječe na ostatak dana, a čini se da su njihova jutra sada posebno čarobna i lijepa. Inače, Maja se obratila fanovima i podobnije objasnila simboliku iza odabranog imena, nakon što su neki tvrdili da je Bloom žensko ime referirajući se na crtić Winx.

Ono što je svima, namjerno ili ne, promaknulo jest tumačenje Cambridgeova rječnika u kojem, između ostaloga, stoji i to da riječ ‘bloom’ označava zdravlje, energiju i naočitost te stranice Names.org koja kaže da ime Bloom znači ‘Zlatno srce’ (‘Heart of Gold’), ‘Zmajev plamen’ (‘Dragon Flame’). U svojem ga je imenu nosila i Heba, kći boga Zeusa i njegove žene Here, koju su nazivali boginjom mladosti, a riječ bi se mogla protumačiti i kao ‘ustajanje’. Na kraju treba dodati i to da ‘bloom’ osim cvijeća označava i čelik – objavila je pjevačica na svom Instagramu, a vijest je prenio Jutarnji list.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Oglas

Komentiraj

komentari