Maskiraj sebe i ljubimca, okini fotku i nagradu uzmi na Samoborskom fašniku!

Najveća rođendanska proslava pod maskama, 190. Samoborski fašnik, nastavlja se u petak, 5. veljače, a najkreativnije maškare očekuju čak tri nagradna natječaja s bogatim nagradama!

Svake večeri ovoga vikenda u 19 i 30 biraju se finalisti za izbor pojedinačnih i grupnih maski. Svi koji se prijave, predstavit će svoju masku na fašničkoj pozornici. Najbolji će u finale, posljednjeg dana Samoborskog fašnika, u utorak, 9. veljače. Najbolje maškare očekuju vrijedne nagrade iz fonda teškog 30-ak tisuća kuna.

Prvi put na Samoborskom fašniku nagrađuju se i najbolje maskirani kućni ljubimci. Potrebno je samo poslati fotografiju svojih maskiranih kućnih ljubimaca na press@tz-samobor.hr ili istu postaviti na zid Facebook profila Samoborskog fašnika, kako bi se došlo do vikend nagrada, a najbolje maskiranom ljubimcu pripast će glavna nagrada Zoo Vili Shopa zadnjeg dana Fašnika.

Novost 190. Fašnika jest da se bira i najrazglednica Dječjeg fašnika. Natječaj je nastao u suradnji s Hrvatskom poštom koja je omogućila sudjelovanje posjetiteljima Fašnika putem svoje mobilne aplikacije epostcard. Potrebno je samo besplatno preuzeti mobilnu aplikaciju s web adrese: www.epostcard.hr i na Samoborskom fašniku pronaći atraktivan kadar Dječjeg fašnika. U par klikova od fotografije fašničkih aktivnosti djece kreira se atraktivna razglednica, upiše se adresa Turističke zajednice Grada Samobora (Trg kralja Tomislava 5, 10430 Samobor) uz napomenu Za nagradni natječaj „Naj razglednica Dječjeg fašnika“ i osobni podatci. Najatraktivnija razglednica znači i vrijednu nagradu, u ovom slučaju tablet račnalo.

Posljednjeg dana Fašnika, u utorak, 9. veljače bit će proglašeni pobjednici natjecanja mjesnih odbora te najuspjelije maske dječjeg programa, a dodjelit će se i Fašničke galge te Srakino gnezdo za najbolje uređeni ugostiteljski objekt. Sve informacije o nagradnim natječajima te programu Fašnika objavljeni su na web stranici www.fasnik.com te profilima Samoborskog fašnika na društvenim mrežama.

Oglas

Komentiraj

komentari