Narodni radio domaćin „Blessfood-večere s porukom“ za Udrugu „Senzori“

Jedna od najpopularnijih radio postaja u Hrvatskoj, Narodni radio bila je domaćin „Blessfood-Večere s porukom“ u zagrebačkom restaurantu Lido na Jarunu, a prikupljena sredstva s večere donirat će se Udruzi „Senzori“ koja se pomaže djeci koja pate od senzornih poremećaja.

Moderatorice večere u Lidu bile su najpoznatije voditeljice s Narodnog radija – DorisPinčić Rogoznica, Nives Čanović i Tatjana Jurić.

Narodni radio od početka podupire projekt Blessfood „Večeru s porukom“. Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo mogli biti domaćin večere na kojoj su se prikupljala sredstva za rad Udruge Senzori. Nadam se da smo time barem malo pomogli štićenicima Udruge, djeci sa senzornim poremećajima,  te da smo uspjeli senzibilizirati javnost i društvo o problemu s kojim se susreću ova djeca i njihovi roditelji u svakodnevnom životu. Ovim povodom se zahvaljujem svim našim partnerima i prijateljima koji su se odazvali na večeru i  podržali rad Udruge „Senzori“, a Narodni radio će i dalje biti uz projekt „Večera s porukom“ te pomagati onima kojima je pomoć potrebita“ kazao je direktor Narodnog radija Josip Pleslić.

Fenomenalna večer i sjajno društvo. Udruga „Senzori“ pomaže djeci koja imaju poremećaj spektra autizma. Nudimo im terapijsku skrb za djecu, ali i pomoć i savjetovanje roditeljima. Sredstva ćemo utrošiti za nabavu orerapojske opreme i za angažiranje novog terapeuta“ izjavio je Slaven Vujić, predsjednik Udruge „Senzori“.

Ovo je jedan sjajan projekt koji pokazuje da humanost nema granica. Cilj je pomoći najmlađima, djeci i to u svakom pogledu. HEP kao društveno odgovorna kompanija se rado odaziva na takve akcije i ponosni smo što možemo pomoći“, rekao je Saša Dujmić, član uprave HEP-a.

Sljedeća „Večera s porukom“ vodi nas u Zadar, gdje će u subotu, 5.prosinca o.g. u hotelu Funimation Club Faklensteiner Zadar, gdje će domaćin biti Hrvatski vaterpolski savez, te će cijela večera bit organizirana kao tradicionalna Noć hrvatskog vaterpola. Sredstva će se prikupljati za Udrugu za Down sindrom Zadarske županije.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari