OL Maslina – novo vrhunsko ulje iz Zvijezde od ručno branih plodova domaće masline

Pikantnost i gorčina u okusu potrošačima potvrđuju iznimnu kvalitetu ekstra djevičanskog maslinovog ulja

 7. travnja 2018. – Zvijezda u travnju potrošačima predstavlja novi proizvod – vrhunsko ekstra djevičansko maslinovo ulje OL Maslina, u koje je pretočena ručno brana maslina, odnjegovana na hrvatskom suncu, soli i vjetru, uz pomnu brigu domaćih maslinara.

OL Maslina nova je zvijezda iz bogatog asortimana maslinovih ulja ove domaće proizvodne kompanije nastala kao plod suradnje Zvijezde i domaćih maslinara, a dostupna je u svim bolje opskrbljenim trgovinama, i to u pakiranju od 0,75L i  0,25L.

– Zvijezda od domaćih maslinara otkupljuje isključivo ekstra djevičansko maslinovo ulje koje mora zadovoljiti sve fizikalno– kemijske i senzorske pokazatelje kakvoće. Ekstra djevičansko maslinovo ulje OL Maslina nastalo je isključivo od svježe ubranih i zdravih plodova masline sorti oblica, levantinka, leccino i pendolino koji su brani u ranijoj fazi zriodbe. Plodovi su isti dan i brani i prerađeni, što potrošačima potvrđuje da biraju kvalitetno ekstra djevičansko maslinovo ulje, izjavila je Zorica Jurišić, stručnjakinja za maslinova ulja iz Zvijezde sa 20-godišnjim iskustvom.

Iznimna kvaliteta OL Masline prepoznaje se i u okusima gorčine i pikantnosti koji su u harmoničnom odnosu s mirisom zelenog, djelomično dozrelog ploda masline. Odlično se slaže uz ribu i meso, začin je laganim obrocima ili glavna zvijezda obroka uz komad toplog krha.

Oglas

Komentiraj

komentari