Pet crtića koje ne smijete propustiti u veljači

Veljača, mjesec zaljubljenih – u crtane filmove! Nakon napornog radnog dana, bilo da je proveden u vrtiću, školi ili na poslu, vrijeme je za opuštanje i smijeh do suza uz najpoznatije animirane likove. Od Drakule do morskih pasa – svako popodne u veljači rezervirano je za dobru zabavu, a za vas smo izdvojili neke najzanimljivije naslove.

Kako je Gru ukrao mjesec (3. veljače, 16 sati)

Što je najzločestije što ste ikada napravili? Mrzovoljni Gru uživa raditi sve nepodopštine, a njegov sljedeći veliki plan uključuje Mjesec – kojeg planira ukrasti! U svom skrivenom skrovištu ispod kuće u veselom predgrađu sa svojim malim pomoćnicima, Gru je osmislio opaki plan koji će mu iznenadno pokvariti tri djevojčice – Mara, Anja i Edita. One postaju Gruov najveći izazov nakon što ga zavole i požele da je upravo on – njihov tata.

Riba ribi grize rep (7. veljače, 16 sati)

Najpoznatiji morski pas Don Lino vlada cijelom ribljom zajednicom. Frankie i Lenny njegovi su sinovi i potpune suprotnosti – jedan je nemilosrdni mesožder baš kao i otac dok je Lenny crna ovca obitelji jer je odlučio postati vegetarijanac. Stvari u obitelji zakompliciraju se kada Oscar, ambiciozna ali sitna riba postane heroj zbog Frankeijevog ubojstva. Hoće li se Oscar uspjeti izvući iz ove nevolje?

Hotel Transilvanija (8. veljače, 16 sati)

Ako se ovih dana osjećate umorno, predlažemo da vaše sljedeće odredište bude Drakulin luksuzan hotel s pet zvjezdica! Ondje  će vas dočekati neka od najpoznatijih čudovišta kao što su Frankenstein i njegova supruga, čopor strašno slatkih vukodlaka, Mumija, Nevidljivi čovjek i brojni drugi. U nastojanju da spriječi svoju kćer Maju od odlaska u pustolovinu, Drakula niti ne sluti da će prava opasnost, dječak Ivica, poremetiti sve njegove planove.

Shrek (11. veljače, 16 sati)

Shrek je zeleno čudovište, mrzovoljan po prirodi, a dodatno ga razljuti kada njegova mirna šuma postane dom i sklonište za sva bića iz bajke koje tamo potjera lord Farquaad. U želji da ga ostave na miru, Shrek traži od lorda Farquaada da primi natrag bića iz bajke. Kako bi se to ostvarilo, Shrek će mu morati dovesti princezu Fionu koju planira oženiti i tako postati novi kralj. Na čiji šarm će pasti princeza i može li brbljavi magarac omekšati Shreka – saznat ćemo na FOX Movies kanalu.

Madagaskar (18. veljače, 16 sati)

Svi jedva čekamo sunčane i toplije dane, a posebno jedan poznati lav koji uskoro slavi rođendan. Ove veljače pravu avanturu doživjet će posjetitelji, ali i životinje  zoološkog vrta u New Yorku. Alex, Marty, Melman i Gloria ni ne slute da će jedna proslava rođendana i želja za rodnim krajem ubrzo rezultirati uzbudljivim putovanjem u daljinu. Koga će sve upoznati?

Raspored po datumima:

01.02. Put u El Dorado
02.02. Sinbad – Legenda o sedam mora
03.02. Kako Je Gru ukrao mjesec
04.02. Gru Na Supertajnom Zadatku
05.02. Oblačno s ćuftama
06.02. Oblačno s ćuftama 2
07.02. Riba ribi grize rep
08.02. Hotel Transilvanija
09.02. Štrumpfovi
10.02. Štrumfovi 2
11.02. Shrek
12.02. Shrek 2
13.02. Shrek Treći
14.02. Mačak u čizmama
15.02. Stuart Mali
16.02. Stuart Mali 2
17.02. Stuart Mali 3: Zov Divljine
18.02. Madagaskar
19.02. Madagaskar 2: Bijeg u Afriku
20.02. Madagaskar 3: Najtraženiji u Europi
21.02. Ledeno doba
22.02. Ledeno doba 2: Zatopljenje
23.02. Ledeno doba 3: Dinosauri dolaze
24.02. Ledeno doba 4: Zemlja se trese
25.02. Kako Je Grinch Ukrao Božić
26.02. Kung Fu Panda
27.02. Kung Fu Panda 2
28.02. Lorax: Zaštitnik šume

Animirano poslijepodne gledajte svaki dan u veljači u 16 sati.

Oglas

Komentiraj

komentari