Poziv svim vlasnicima kućanskih uređaja na plin marke Bosch da provjere svoj uređaj

Važna nova sigurnosna obavijest vezana za dodatne plinske kućanske uređaje marke Bosch zbog moguće opasnosti od eksplozije. Popravak uređaja je besplatan.

BSH kućanski uređaji d.o.o. mole sve vlasnike kućanskih uređaja na plin marke Bosch proizvedenih između kolovoza 2006. i listopada 2011. da provjere odnosi li se ova dobrovoljna sigurnosna kampanja na njihov uređaj. Ograničena količina plinskih spojnih priključaka na ovim uređajima može biti oštećena i dovesti do curenja plina i u iznimno rijetkim slučajevima do opasnosti od eksplozije. Svim vlasnicima navedenih uređaja nudi se besplatna zamjena plinskog spojnog priključka od strane ovlaštenog servisnog inženjera u njihovom domu.

  • Upozorenje: kako bi izbjegli potencijalnu opasnost sve dok plinski priključak nije zamijenjen, vlasnici uređaja na koji se ova kampanja odnosi trebaju isključiti dovod plina do uređaja i više ga ne koristiti.
     
    Sigurnost i zadovoljstvo kupaca Boschu je glavni prioritet i kao rezultat toga počinje s dobrovoljnom sigurnosnom kampanjom. Bosch poziva vlasnike navedenih uređaja na plin da provjere odnosi li se ova sigurnosna kampanja na njihov uređaj. Posebno poziva kupce koji su već provjerili uređaj i čiji plinski priključak nije trebao biti zamijenjen da još jednom provjere svoj uređaj.

    Kako bi provjerili odnosi li se dobrovoljna sigurnosna kampanja na njihov uređaj, vlasnici trebaju provjeriti svoj uređaj na internetskoj stranici www.gascookingsafety.com ili nazvati servisnu dežurnu liniju na broj 01/5520888. Zamjena dijela u vlasnikovom domu bit će organizirana u najkraćem mogućem roku. Tvrtka BSH kućanski uređaji d.o.o. ispričava se zbog mogućih neugodnosti.

    BSH Hausgeräte GmbH je globalna tvrtka koja se bavi proizvodnjom kućanskih uređaja s prihodima od približno 12,6 milijardi eura u 2015. godini i više od 56.000 zaposlenih. BSH proizvodi kućanske uređaje u 40 tvornica i predstavlja ih preko 80 tvrtki u približno 50 zemalja svijeta.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari