Poznati se priključili lancu zahvalnosti na društvenim mrežama

Uz hashtag #budizahvalan postove objavljuju Severina, Mirela Forić Srna, Viktor Drago, Anamarija Asanović, Ante Vrban, Amira Medunjanin, Lana Klingor Mihić i svi koji žele podijeliti svoju zahvalnost

anamarijaČesto smo okruženi lošim vijestima i problemima i zanemarujemo da život donosi toliko toga dobroga zbog čega trebamo biti zahvalni. Zato se društvenim mrežama putem #budizahvalan stavlja fokus na pozitivne misli i optimističan pogled na svijet, jer Zahvalnost daje smisao svakom životu.

U posljednjih desetak dana svoje postove zahvalnosti objavili su brojna poznata lica poput Severine, Mirele Forić Srna, Viktora Drage, Amire Medunjanin, Ante Vrbana i Lane Klingor Mihić kako bi potaknuli druge da prepoznaju prave vrijednosti u životu i priključe se lancu zahvalnosti. Da bismo bili sretni, potrebno je osvijestiti na čemu sve možemo biti zahvalni. Iznenadimo se koliko toga ponekad uzimamo zdravo za gotovo, i ne pomislimo na te lijepe stvari koje čine život. Svaki dan prije spavanja promislite na barem tri stvari na kojima ste zahvalni tog dana i vaša percepcija svijeta uskoro će se bitno promijeniti jer ćete shvatiti da vam se zapravo događa jako puno lijepih stvari.

Upravo je to želja Jane koja porukama zahvalnosti na zimskoj ediciji podsjeća da treba zahvaljivati na velikim i malim stvarima koje čine život ljepšim.

Osvijestite sve ono lijepo što imate i što  vam se događa u životu i uz #budizahvalan podijelite to sa svima.

M.R.

 

Oglas

Komentiraj

komentari