Predstavljena 3. Avon ProWoman konferencija

Uz slogan Vjetar u leđa, 3.  Avon Pro Woman konferencija bavit će se motivacijom i to kroz tri iznimno važna područja: zdravlje, rad i odnosi. Uz već provjerenu formu panela, ovogodišnja konferencija donosi i mini predavanja te tri bloka inspirativnih ženskih priča.

Živimo u svijetu punom izazova. Neutralizirati utjecaj negativnosti iz okruženja te pobijediti vlastite negativne misli i sumnje, nerijetko i strah od budućnosti,  nije nimalo lako. Svaka pomoć u tim nastojanjima više je nego dobrodošla, svaka osoba i životna priča koja će nas inspirirati i ohrabriti, dragocjena je motivacija i poticaj na djelovanje.

Uz podršku i partnerstvo kompanije Avon, KLUB CRVENIH CIPELA, ženska networking platforma, nastavlja svoj  rad na povezivanju žena i osnaživanju aktivnosti vezanih uz njihov osobni rast i razvoj, karijeru, stvaralaštvo i dobrobit općenito.

Upravo takvu pomoć nudi 3. Avon ProWoman konferencija koja će se  održati u srijedu 8. studenog u Zagrebu, u prekrasnom prostoru KRAŠ Auditoriuma, a koja je početkom tjedna predstavljena medijima.

U Pola ure IT kulture dobit ćemo savjete kako razlikovati lažne vijesti od onih stvarnih, te se upoznati s 5 mobilnih aplikacija koje nam mogu olakšati svakodnevni život. Uz ostalo, konferencija će se pozabaviti još jednom vrlo važnom temom – zamkama traženja medicinske pomoći i  rješavanja  zdravstvenih tegoba u virtualnom svijetu.

Kao i prošle godine, u panelima će učestvovati  vrlo zanimljivi i uspješni pojedinci, čime su zagarantirane dinamične, inspirativne i korisne diskusije. Na panelu Oni vs Mi – Jesmo li drugačije, svoje viđenje „nježnijeg“ spola dat će predstavnici onog „jačeg“.

Uz već znani Avon-ov kutak ljepote i zdravlja, ovogodišnja konferencija donosi i Humanitarnu „mini biblioteku“,  čiji će se prihodi donirati Udruzi za autizam Zagreb, inspirativni Coaching kutak te praktičan i koristan Mini  vodič upravljanja osobnim financijama.

Organizacije, mediji i pojedinci koji su u proteklih godinu dana podržavali i poticali žene, njihovo stvaralaštvo i doprinos zajednici, i ove će  godine ući u izbor za Pro Woman Award.

Cijena kotizacije iznosi simboličnih 200,00 kn, a uključuje konferencijske materijale, poklon partnera konferencije i sponzora te hranu i piće prema programu.

Aktualnosti vezane uz 3. Avon ProWoman konferenciju možete pratiti na webu konferencije te na njenoj Facebook stranici.

Za prijavu na konferenciju kliknite ovdje.

Oglas

Komentiraj

komentari