Pronašli smo najslađi pribor od 100% bambusa, idealan za dječje obroke!

Poseban je osjećaj gledati dijete kako odrasta i prolazi razne faze. Nakon one početne baby faze, bočica, dojenja i mlijeka vrlo brzo na red dolazi i početak dohrane. Vrijeme je to za istraživanje okusa, mirisa i tekstura, bilo prstićima bilo ustima. Većina roditelja bira plastičan pribor jer znaju da je drugo ime faze dohrane – “faza letećih tanjura”. No, to možda i nije najbolji izbor za vaše mališane koji su još uvijek osjetljivi. Stoga smo pronašli puno bolju zamjenu koja je oduševila i nas i naše mališane! Radi se o priboru od 100%-tnog bambusa, bez toksina, plastike, boja i olova koji se krije iza brenda “Judita’s World”. 

Hrvatska priča

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Judita’s World (@juditas_world)


U ludoj 2020. još više smo shvatili koliko je važno podržavati male poduzetnike diljem Hrvatske, stoga obožavamo kada nam se neki prozvod svidi, a još je i “naš”. Judita’s World obiteljski je brend iza kojeg stoje mama Irina, tata Marko i mala princeza Judita. Početkom dohrane shvatili su kako klasičan pribor za odrasle nije primjeren za tako malu djecu. Niti je zdrav niti siguran od živahnih rukica malih bacača tanjura. Stoga su osmislili serijal posuđa Tiny brand kojeg su i patentirali. 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Judita’s World (@juditas_world)

Ono što nam se posebno sviđa kod ovog pribora je silikonska podloga koja se zahvaljujući vakuumu čvrsto drži za podlogu i tanjuri su spašeni od letećih avantura. Osim toga svaki tanjur, zdjelicu, vilicu i žlicu moguće je personalizirati željenom porukom ili imenom djeteta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Judita’s World (@juditas_world)

Karakteristike proizvoda

Zašto je baš bambus najpogodniji za izradu dječjeg pribora? Mnogo je razloga, a jedan je i to što se u njegovom uzgoju ne koriste pesticidi i herbicidi, a rastom ne narušava prirodni sklad. Posudice nabavljaju od provjerenog proizvođača s certifikatom, stoga su svi proizvodi bez BPA, štetnog laka ili boja. Mališanima će se posebno svidjeti što svaki pribor sadržava njihovo ime pa su proizvodi Judita’s World brenda idealni i kao poklon za svaku prigodu! Ukoliko proizvode poklanjate, bit će besplatno umotani u prigodan eko papir. Na web stranici možete pogledati sve dostupne proizvode i cijene.

Na našoj Facebook stranici vas uskoro darujemo sa njihovom najprodavanijom personaliziranom zdjelicom i žličicom. Pratite nas i okušajte sreću!

 

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 12. siječnja je Veronika Kirin. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Oglas

Komentiraj

komentari