Šalice u SPAR trgovinama za pomoć mladima

Ove godine SPAR je bogatiji za još jednu društveno odgovornu akciju kojom sve svoje kupce potiču da ne šparaju na ljubavi i pomognu Zajednici Cenacolo koja brine o stotinama mladih. U prodaji u svim većim SPAR trgovinama od 9.10.2018. možete pronaći lijepo oslikane šalice s prigodnim i zabavnim porukama, a kupnjom šalica pomažete radu Zajednice Cenacolo koja  omogućava mladima da se kroz rad oporave od problema ovisnosti i izađu na pravi put. Vrijednost ove akcije proizlazi iz činjenice da se Zajednica ne financira od državnih sredstava, a šalice su izrađene s puno truda i ljubavi i kupnjom pomažete mladima iz Zajednice Cenacolo da pronađu istinske životne vrijednosti.

SPAR, šalice, CENACOLOZajednica Cenacolo prošle godine obilježila je 25 godina djelovanja u Hrvatskoj. Filozofija Cenacola su rad i molitva, a upravo iz njihovog predanog rada proizašle su i šalice zanimljivih poruka, odlične kao ideja za poklon. Zajednica Cenacolo posebnu pažnju posvećuje životu štićenika nakon izlaska iz zajednice, tzv. resocijalizaciji. Različitim prigodnim projektima i akcijama gdje kupnjom proizvoda dio prihoda ide Zajednici Cenacolo, njihovim štićenicima omogućava se bolja svakodnevica.

SPAR se ovim potezom dokazao kao društveno odgovorna tvrtka kojoj je segment pomaganja zajednici izuzetno bitan. Zajednica Cenacolo proteklih četvrt stoljeća pomogla je mnogim generacijama mladih u Hrvatskoj u vraćanju životu nakon borbe s ovisnosti ili teških životnih situacija. Važnost ove akcije proizlazi iz činjenice da se Zajednica financira isključivo svojim sredstvima te je svaka prodana šalica dobrodošla pomoć. Šalice su nastale u Zadruzi Pontes Salutis pokrenute na inicijativu Zajednice Cenacolo, a kupiti ih možete u svim većim SPAR trgovinama za vrijeme trajanja akcije od 9.10.2018. do 30.10.2018.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari