Španjolski brend Bobo Choses potiče djecu na razigranost i kreativnost te uči djecu brizi za naš planet!

Zaštita prirode više nije opcija, nego jedini ključ naše budućnosti, stoga je dužnost odraslih vlastitim primjerom naučiti djecu kako da brinu za okolinu. Upravo se za to zalaže španjolski eco-friendly brend Bobo Choses koji možemo pronaći u zagrebačkoj multibrand trgovini Ne.Ne.Ne.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ne.Ne.Ne. (@ne.ne.ne.shop)

Svaki je komad odjeće u Bobo Choses kolekciji poseban jednako kao što je svako dijete posebno i jedinstveno. Razlog jedinstvenosti odjevnih predmeta ovog brenda korištenje je prirodnih boja zbog čega mogu postojati male razlike u nijansama boje tkanina. Također, korištenje prirodno obojenih tkanina čini odjevne predmete sigurnim za nježnu dječju kožu.

Od kada je nastao, 2008. godine, brend nastoji omogućiti djeci zabavan prostor u kojemu mogu istraživati svoju kreativnost, igrajući se i uživajući u životu. Upravo se ta dječja razigranost, nevinost, mašta i kreativnost prepoznaju u unisex dizajnu, zabavnim uzorcima i bojama Bobo Choses odjevnih predmeta.

Svakim danom postajemo sve svjesniji utjecaja koji imamo na okoliš i o koliko naših postupaka ovisi svijet oko nas. Bobo Choses prati načela održive proizvodnje tekstila. Imajući na umu kako upravo sektor proizvodnje tekstila negativno utječe na naš planet, za brend je važno da reciklira i prenamjenjuje postojeće materijale s ciljem stvaranja novih odjevnih predmeta, proširujući tako njihov životni ciklus. Na temelju istraživanja i inovacija, Bobo Choses napravio je trajnu kolekciju Iconic izrađenu od recikliranih, prenamijenjenih i prirodnih materijala s prepoznatljivim uzorcima.

Kolekcije brenda Bobo Choses obožavaju sva djeca i roditelji koji žele biti dio promjene, a istovremeno odbijaju odrasti, čuvajući zauvijek dječju radost u sebi.

Oglas

Komentiraj

komentari