Stigao najiščekivaniji animirani film! Uglydolls: Savršeno nesavršene!

Jučer je premijerno prikazan jedan od najiščekivanijih animiranih filmova ove sezone, „Uglydolls: Savršeno nesavršene“ u kojem je glas junakinji Moksi posudila glavna zvijezda filma Maja Šuput, koja se u novoj ulozi izvrsno snašla. Osim što je dala glas, Maja je otpjevala i vodeće songove kojih je film prepun.

Moksi je super pozitivna i znatiželjna lutka, čija ju znatiželja odvuče iz Grdigrada u potpuno novi svijet Savršenstva, što savršeno odgovara Majinom karakteru. U njezinim avanturama je prate Paola Valić Bekić kao Vida, Marin Ivanović – Stoka kao Grdi pas, ujedno i Moksin najbliži prijatelj, Zsa Zsa kao Manda, Ronald Žlabur kao Lu, Goran Grgić u ulozi gradonačelnika, te Nikša Butijer kao Babu.

 

View this post on Instagram

 

Jučer je premijerno prikazan jedan od najiščekivanijih animiranih filmova ove sezone, „Uglydolls: savršeno nesavršene“ u kojem je glas junakinji Moksi posudila glavna zvijezda filma @majasuput, koja je u novoj ulozi izvrsno snašla 🎉😊🎤🎶 U njezinim avanturama je prate @paola_valic_bekic kao Vida, @stokamc kao Grdi pas, ujedno i Moksin najbliži prijatelj, @zsazsa_music kao Manda, Ronald Žlabur kao Lu, Goran Grgić u ulozi gradonačelnika, te Nikša Butijer kao Babu 😍 🔝 #Uglydolls možeš pogledati od 9.5. u @cinestarcinemas_hr i ostalim kinima! . #Uglydolls #Premiere #PremijeraFilma #MajaSuput #Stoka #ZsaZsa #PaolaValicBekic #BlitzHrvatska #FeelMovies #Film #Filmovi #Kino #VolimCineStar #KaptolBoutiqueCinema

A post shared by Blitz Hrvatska 🎥🎞📽🎬 (@blitzhrvatska) on

Podršku Maji i ekipi filma su na premijeri došli pružiti i Majin budući suprug Nenad Tatarinov, najbolji prijatelj Marko Grubnić, Lana Klingor, Olja Vori, Ana Miščević, Martina Tomčić i mnogi drugi.

Maja i ostala ekipa su ispunili sva očekivanja kako mališana tako i njihovih roditelja, a to dokazuje i prepuna kino dvorana Kaptol Boutique Cinema. Gledateljima se svidjela glavna pouka filma – budući da živimo u društvu koje je ovisno o društvenim medijima, trenutačnim zadovoljstvima i savršenstvu. Ovaj film ne govori o popularnosti već ističe jedinstvenost i različitost. Okruženi smo savršenim fotošopiranim životima na društvenim mrežama i važno je zapamtiti ono što je stvarno, a to je da smo mi, kao ljudi, manjkavi, ranjivi i emocionalni, i upravo ti „ružni” dijelovi nas čine posebnima i najboljima.

Uglydolls – savršeno nesavršene u distribuciji Blitza možete pogledati u svim CineStar kinima od četvrtka, 9. svibnja. Kupnja ulaznica je moguća na blagajnama kina ili online .

Foto: Marko Vuletić

Oglas

Komentiraj

komentari