Uz Joolz Day + kolica nemate nikakve brige!

Sve je promišljeno do posljednjeg detalja!

Zagreb, 18. rujan, 2020. – Odavno su dječja kolica roditeljima prestala biti tek ‘prijevozno sredstvo’ koje im olakšava kretanje s njihovim mališanima. Osim udobnosti i sigurnosti koja je ključna za njihove bebe i djecu, većini je itekako postao važan i izgled kolica. Mnogi proizvođači dječjih kolica danas nude roditeljima mogućnost izražavanja vlastitog modnog izričaja. Nizozemski brand Joolz među prvima je ponudio potpunu personalizaciju dječjih kolica: označavanje krovića kolica monogramom djeteta, izbor dizajnerskih tkanina i tekstura, ugrađena LED svjetla za bolju vidljivost noću i slično. Međutim, osim stila, jednaku pažnju posvećuju i brizi za okoliš. Počevši od samog pakiranja. Tako se velike i male kartonske kutije Joolz proizvoda možete pretvoriti u kućicu za ptice, sobove ili svjetiljku. Recikliranje je dobro za okoliš, a i vaš mališan tako uči o zaštiti prirode. U tvrtki Joolz vjeruju kako sretni roditelji imaju sretne bebe, promišljaju ekološki te će za svaku Joolz bebu posaditi drvce u Joolz Birth Forest u Kolumbiji. To znaju i brojni zadovoljni vlasnici Joolz dječjih kolica među kojima su Marijana Batinić, Edita Misirić Vrkljan, Katherine Heigel, Carey Mulligan i mnogi drugi.

ŠTO JE NOVO U JOOLZ-u?
Pametna kombinacija stila, funkcionalnosti, ljubavi i održivosti čini Joolz kolica posebnim brandom u moru različitih ponuda kolica za naše najmlađe. Nakon savršenih Joolz Aer kišobran kolica, ovih je dana na naše tržište došao i novi model Joolz Day + dječjih kolica za snalaženje u svim životnim situacijama, malim ili velikim. Ova nagrađivana dizajnerska kolica ikoničnim dizajnom, novim laganim kotačima, prostranom košarom i elegantnim detaljima naprosto oduševljavaju.
Kupovina, izlet ili odlazak na igralište? Lako dostupnu košaru napunite bez problema do vrha. Želite ručati vani? Upotrijebite sjedalo u visini stola kao prijenosnu stolicu za hranjenje. Putujete automobilom? Joolz Day + preklapa se u jednom glatkom pokretu i kompatibilan je s putnim sustavom.

Joolz Day+ ima prostranu košaru opremljenu zračnim madracem s dodatnim jastučićem i nudi više udobnosti. Navlaka košare može se otvoriti zatvaračem, a transparentna mrežica omogućuje prozračivanje te služi i kao poticaj djetetu za istraživanje okoline. Veliki krović s UPF50+ zaštitom štiti vaše dijete od sunca, a produljivi krović nudi još više ugodne sjene.
Joolz Day+ ima iznimno udobno sjedalo koje je moguće namjestiti u 6 položaja (3 u smjeru vožnje i 3 u smjeru okrenutom prema roditelju). Kako dijete raste, tako raste i sjedalo i moguće je prilagođavati sve, od sigurnosnih pojaseve do naslona za noge.

Budući da Joolz Day+ ima visok položaj sjedala, nema potrebe za saginjanjem kad uzimate dijete iz kolica u naručje, a funkcija rotacije za 360° omogućava jednostavan pristup djetetu. S obzirom na funkcije korištenja jednom rukom, kolicima je iznimno lako upravljati, a novi oblik laganih kotača osigurava iznimno glatku vožnju.

Od datuma kupovine, u roku od 6 mjeseci, registrirajte se na Internet stranici register.joolz.com kako biste ostvarili doživotnu garanciju na Joolz Day + kolica.

Ne zaboravite, svu ponudu i akcije možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Oglas

Komentiraj

komentari