Animirani hit ‘ANGRY BIRDS FILM 2’ u kinima od 8.8.!

Najdraži neprijatelji ljute ptice i zelene svinje vraćaju se u nastavku animiranog hita iz 2016. godine – Angry birds film 2. Ovog puta neprijateljstvo između ptica i svinja se, pod utjecajem novih okolnosti, mijenja iz temelja. S pojavom nove prijetnje koja dovodi u opasnost i ptice i svinje, naši poznati likovi moraju oformiti svima neugodan savez. Crveni, Žuti, Bomba i Veli Orao regrutiraju Sonju, sestru od Žutog, i formiraju savez sa svinjama Leonardom, njegovom pomoćnicom Nives i svinjom-hakerom Gojkom kako bi uspostavili krhko primirje i formirali nevjerojatni super tim koji će spasiti njihove domove.

Naše najdraže ljute ptičice i zelene svinje udružile su snage s Ujedinjenim narodima u hvalevrijednoj akciji naziva Act Now – kampanji koja govori o ozbiljnosti klimatskih promjena te poziva na sprječavanje istih.

Ovo nije prva ovakva suradnja Angry Birds tima s UN-om i UN zakladom. Još 2016. pokrenuli su  uspješnu #AngryBirdsHappyPlanet suradnju koja se ove godine nastavlja. U kampanji ActNow ptice su se morale ujediniti sa svojim starim neprijateljima svinjama kako bi proširili svijest o individualnim akcijama koje mogu spriječiti klimatske promjene.

Tijekom trajanja kampanje ekipa Angry birds filma 2 zajedno s glumcima iz originalne verzije filma poticat će i educirati građane kako da u svom svakodnevnom životu malim koracima učine velike stvari za sprječavanje klimatskih promjena i to koristeći ActNow Bot – novi inovativni UN-ov online alat za klimatske promjene.

‘Klimatske promjene već danas utječu na naš svijet bez obzira gdje živimo’, rekao je Maher Nasser iz odjela za globalne komunikacije UN-a. ‘Upravo se kroz klimatske akcije – izgrađene na suradnji unutar i između zajednica – možemo suočiti s klimatskom krizom. Zahvalni smo Angry birds timu što su ponovno dali svoj glas ovakvoj akciji te su pravi primjer kako svatko može doprinijetii da je svaka akcija važna.’

Koristeći naprednu umjetnu inteligenciju (AI), ActNow Bot potpuno je interaktivni chat bot koji se nalazi na UN-ovoj web-stranici (un.org/ActNow) i koji se povezuje s korisnicima te im predlaže svakodnevne akcije koje se mogu poduzeti kako bi se očuvala okolina. Rezultati svake završene akcija se zbrajaju kako bi se potaknuli i drugi da se uključe u kampanju, kao i da se pošalje poruka svim liderima u vladama i poslovanju da građani žele djelovati na klimatske promjene. Sve akcije bit će predstavljene tijekom klimatskog summita Ujedinjenih naroda u New Yorku u rujnu 2019. godine.

Ljute ptice i svinje biti će na raspolaganju korisnicima za prvo preuzimanje ActNow Bot-a na web stranici od 23. do 30. srpnja, potičući korisnike na akciju svojim individualiziranim prijedlozima.

‘Stvarno smo ponosni što Ujedinjeni narodi i Angry birds nastavljaju raditi na klimatskim pitanjima zajedno kroz kampanju #AngryBirdsHappyPlanet’, rekao je producent filma John Cohen. ‘Čak i naše voljene ptice i svinje ostavljaju svoje razlike po strani i udružuju se za ovaj veliki cilj. Svi se moramo udružiti kako bismo pomogli u stvaranju održivijeg svijeta i sretan sam što će Angry birds imati priliku pomoći u širenju ove univerzalne poruke.’

Režija: Thurop Van Orman

Uloge: Luka Bulić, Tarik Filipović, Rene Bitorajac, Goran Navojec

 

 

 

 

 

 

 

Oglas

Komentiraj

komentari