Avantura je njihova obiteljska zabava

Avantura je način njihove zabave i glavna obiteljska aktivnost koja će ovog Uskrsa svim gledateljima izmamiti široki osmijeh na lice. Obožavani zec u plavom kaputu Petar Zecimir vraća nam se na velika platna u potpuno novim nepodopštinama i avanturama.A kako to izgleda kada želja za avanturom izmakne kontrolipogledajte u novom traileru dugoočekivanog animiranog hita Petar Zecimir: Skok u avanturu koji nam u kina stiže ovog Uskrsa!

Ovog proljećaotkrijte koliko daleko biste otišli da saznate gdje pripadate. Naš obožavani i pomalo vragolasti Petar Zecimir ovoga puta nalazi se pred najvećim izazovom u kojem će morati napokon odgovoriti na pitanje – gdje doista pripada.

Neko vrijeme je prošlo otkako su Petar Zecimir i Tomica zakopali ratnu sjekiru, barem prividno. Biba, Tomica i zečevi osnovali su improviziranu obitelj ali unatoč svim nastojanjima, Petar nikako da se riješi svoje nevaljale reputacije. Osjeća se neprihvaćeno i neshvaćeno zbog čega odluči napustiti sigurnost vlastitog vrta i potražiti novu avanturu negdje daleko u gradu. Zecimir sada otkriva cijeli novi svijet u kojemu se njegovi nestašluci cijene. No, kao što to često biva, čini se da stvari nisu onakvima kakvim se čine. Svojom nesmotrenošću dovodi svoju obitelj u opasnost i sada mora odlučiti, kakav zec želi biti.

Petar Zecimir ili u originalu Peter Rabbit na veliko platno iskače ravno iz širom obožavane i rado čitane istoimene serije knjiga engleske spisateljice Beatrix Potter koja je prodana u 45 milijuna knjiga i to na 36 jezika. Ovaj obožavani zec u plavom kaputu i bez hlača svojevrsna je ikona koja je ušla (i ostala) u srcima onih najmlađih ali i onih malo starijih.

Njegova prva ekranizacija iz 2018. godine „Petar Zecimir“ oduševila je sve generacije te ju je samo u domaćim kinima pogledalo 60 000 gledatelja.

Redatelj filma ponovno je Will Gluck ali ovoga puta u suradnji sa Zareh Nalbandian. Od glumaca vraćaju nam se Rose Byrne i Domhnall Gleeson a u originalnoj verziji glasove likovima posudili su Margot Robbie, Elizabeth Debicki i James Corden kao Petar Zecimir.

Luka Bulić, Franjo Dijak, Tihana Lazović, Renata Sabljak, Iva Šulentić, Hana Hegedušić, Dušan Bućan, Dalibor Petko, Zlatan Zuhrić Zuhra, Bruno Šimleša … samo su neka od imena koja su svoje glasove posudila u hrvatskoj sinkronizaciji prvog filma a hoće li svi spomenuti glumci glasovno biti i dio nastavka otkrit ćemo uskoro.

Kao što je to bilo 2018. godine, i ovoga puta avanture Petra Zecimira bit će zasigurno jedan od najvećih obiteljskih filmskih događaja koji će do suza nasmijati i oduševiti sve generacije gledatelja.

Petar Zecimir: Skok u avanturu u kinima ovog travnja!

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar