Ono što te čini drukčijim čini te Spider-Manom

Pogledajte najnoviju kino najavu najpoznatijeg čovjeka-pauka koji nas ove zime upliće u potpuno novu paukovu mrežu. Animirani film „Spider-Man: Novi svijet“ stiže u kina krajem godine i već sada je potaknuo lavinu komentara i pitanja. S razlogom.

Mislili ste da znate cijelu priču o Spider-Manu? Spremite se na veliko iznenađenje. Vodimo vas u jedan drugi Spider-Man svijetgdje Spider-Man nije više solo igrač te sada više njih nosi masku.

U priču nas uvodi tinejdžer iz Brooklyna – Miles Morales koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spider-Man svijeta ali i da – nije sam. Milesu bi mogli pozavidjeti mnogi jer ima najneobičnijeg učitelja na svijetu koji ga podučava, ni manje ni više nego, spašavanju svijeta. Ali stvari nisu kakvima se čine a nova iznenađenja pojavljuju se na svakom koraku. Ova nova Spider-Man priča natjerat će vas da preispitate sve što ste do sada znali o Peteru Parkeru i njegovoj transformaciji u Spider-Mana. Dio iznenađenja otkrivamo u najnovijoj kino najavi a odgovore na sva pitanja gledatelji će dobiti 13.12.2018. kada film dolazi u domaća kina.

Phil Lord i Christopher Miller, kreativni umovi koji stoje iza hitova Lego film i 21 Jump Street, svoju kreativnost i jedinstveni talent unose u novog animiranog Spider-Mana no sa svježom vizijom za istu ali istovremeno i skroz drukčiju, revolucionarnu, priču koja će zateći fanove.

Uskočite u novi Spider-Man svijet!

„Spider-Man: Novi svijet“ u kina stiže 13.12.2018. godine!

 

Oglas

Komentiraj

komentari