Praznici počinju s čudovištima

Ekipa filma “Hotel Transilvanija 3” doplovila u Cannes kako bi predstavila prvu scenu iz filma “Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju”

Na ovogodišnji, 71. filmski festival u Cannesu stigao je i Drakula sa svojom poznatom družinom iz Hotela Transilvanija i to u šarenoj i spektakularnoj povorci. Njihovi praznici samo što nisu počeli!

Prateći pomorsku povorku i fotografirajući se duž francuske obale, redatelj Genndy Tartakovsky, zajedno s nekolicinom međunarodnih glumaca koji su posudili glasove svojim
animiranim likovima, predstavili su prvu scenu iz nadolazećeg ljetnog animiranog hita “Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju”.

Povorka je bila pravi spektakl i u njoj su bili mnogi poznati i obožavani likovi iz filma, kao i neki novi poput misteriozne kapetanice Ericke koja je uplovila u povorku u nizu šarenih tematskih plovila. Čudovišnu povorku činili su brodovi s različitim putnicima, od Gremlina do zombija te vještica-ovisnica o adrenalinu koje su pristigle na gumenim bananama. Redatelju Genndyju Tartakovskom pridružila se internacionalna glumačka ekipa koja je
posudila glasove u svojim državama radi lokalne sinkronizacije.

Događaj je kulminirao kada je Tartakovsky predstavio poseban isječak iz filma i to priti skomna gumb u obliku lijesa. Emitirana je posebna scena iz filma u kojoj Gremlini upravljaju putničkim zrakoplovom. Cijeli događaj prikazivao se globalno istovremeno na YouTubeu.

U originalnoj verziji filma svoje glasove našim omiljenim likovima posudili su Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, David Spade, Molly Shannon, Keegan-Michael Key i Mel Brooks. Imena domaćih glumaca koji će svoje glasove posuditi u sinkroniziranoj verziji bit će uskoro potvrđena.
Redatelj filma je Genndy Tartakovsky. Producent Michelle Murdocca. Scenaristi filma su Genndy Tartakovsky i Michael McCullers. Autor glazbe je Mark Mothersbaugh a fotografije i
animacije osmišljene su od strane studija Sony Pictures.

Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju
U trećem nastavku ovog animiranog hita Mavis iznenadi Drakulu obiteljskim putovanjem na luksuznom kruzeru kako bi se odmorio od vođenja hotela. Kako je upravo Drakula taj koji osigurava da drugima ugodno prođu njihovi praznici, sada je vrijeme za njegov odmor oko
kojeg će netko drugi voditi brigu. Luksuznom krstarenju ne može odoljeti ni ostatak Drakulinog čopora te se i oni pridružuju putovanju.
Čudovišta se na kruzeru fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koji im kruzer nudi, od različitih sportskih aktivnosti do fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija. No ono što im u jednom trenutku ipak prekine zabavu je jedna neočekivana ljubav. Naime, čim napuste luku razvija se romansa između Drakule i misteriozne brodske kapetanice Ericke. Sada je red na Mavis da glumi zaštitnički nastrojenog roditelja i pokuša razdvojiti svog oca i Ericku. No nitko zapravo ne zna da je Ericka zapravo potomak Abrahama Van Helsinga, drevnog neprijatelja Drakule i svih ostalih čudovišta.
Balansirati između obitelji, prijatelja i nove romanse je možda ipak previše, čak i za najmoćnijeg vampira. Kako će se Drakula snaći u novoj situaciji te hoće li se s ovog krstarenja svi vratiti sretni i zadovoljni, saznajte ovog ljeta u kinima!

ANIMIRANI HIT HOTEL TRANSILVANIJA 3: PRAZNICI POČINJU U SVIM KINIMA OD 12. SRPNJA!

Oglas

Komentiraj

komentari

PODIJELI
Prijašnja objavaMala škola novinarstva
Slijedeća objavaKINDER SLAVI 50. ROĐENDAN